KAMPANYA
POPÜLER
Kaşe
Özel ve resmi işlerde kullanılan, üzerinde iş yeri ve kurum bilgileri bulunan ve bu bilgileri kağıda baskı yaparak tekrar tekrar yazılmasını kolaylaştıran çeşitli biçimlerde lastik ve kauçuk üzerine yazılmış, tutamaklı gereç, mühür, damga.
Eskiden kaşe nasıl yapılırdı ?
Kaşe nasıl yapılır dediğimizde aslında kaşenin metin yazılı olan kaşe lastiği kısmı akla gelmektedir. Öyle ise kaşe lastiği nasıl yapılır demek daha doğru olur. Kaşe lastiği yapımında, kaşe lastiğine uygun polimer malzemesi kullanılır. Uygulanacak metin önce yazıcıdan bastırılır. Basılan metin daha sonra film üzerine Kaşe yapımında kullanılan özel cihazlar yoluyla pozlandırılır. Daha sonra bu pozlandırılmış negatif filmler yine özel cihazlar yardımıyla sıvı polimeri pozlandırarak kaşe metinlerinin küçük bir tabela şeklinde lastik üzerine uygulanmasını sağlar. Daha sonra bu tabela kesilip kaşe makinelerine monte edilir ve kaşeniz kullanıma hazırdır.
Günümüzde kaşe nasıl yapılıyor?
Fakat günümüzde bu kadar zahmetli ve meşakatli işlere günümüz teknolojisi sayesinde gerek kalmadı, artık ne müşterinizi bekletiyorsunuz nede bu kadar uğraş veriyorsunuz aynı bir yazıcıdan cıktı alırcasına müşterinizin kaşesini dakikalar içerisinde teslim edebiliyorsunuz.
Lazer Kaşe sistemi ile müşteriniz çayını yudumlarken kaşesi hazır hale geliyor bu kadar basit bir sistemle zamandan da kazanıyorsunuz.
Kaşe nerelerde kullanılır?
Tek renk kaşe’nin kullanıldığı her yerde rahatlıkla uygulanabilir. Özellikle farkındalık ve kaliteli, okunabilir baskı oluşturmak açısından mükemmel bir sistemdir.Çok adetli baskı alınan hastane,otel, havayolu firmaları, lojistik firmaları, iletişim sektöründeki firmalar v.b… birçok sektörde baskı kalitesinden ödün vermeden uzun süre kullanılabilir. Fazla kaşe kullanımı olmayan firmalarda hiç bir sorun yaşamadan bu ürünü kullanabilirler.
Kaşe kuruması gibi sorunlar yaşanmaz.
Kullandığımız mürekkep yağ bazlı olduğundan kurumaz.